XIII FIRA DE LA CERVESA ARTESANA I DEL REBOST DE PARDINES

 

Com ja és habitual des de fa uns quants anys, concretament 13 anys, durant la tardor se celebra al nostre municipi de Pardines la tant esperada “Fira de la Cervesa Artesana i del Rebost de Pardines”.

Enguany, la Fira tindrà lloc el proper dia 14 d’octubre. La majoria dels que ja heu vingut, sabreu que el programa d’activitats és molt ampli i variat, aquesta tretzena edició no n’és una excepció.

Com no podia ser d’altre manera, se segueix duent a terme la caminada popular organitzada pel “Centre Alpí Vall del Segadell”. Un recorregut d’una durada aproximada de 3 hores, recomanable per a totes les edats que permetrà gaudir de la natura i l’esport, arribar d’hora al poble i seguir gaudint de la festa.

Com a novetat d’aquest any, les cerveses participaran en un concurs per a ser escollides les millors cerveses de la Fira. Ens visitaran cerveseres d’arreu de Catalunya, algunes de la nostre comarca del Ripollès, de comarques veïnes com Osona i d’altres indrets de Catalunya com és el Vallès Oriental.

A més, podreu degustar i adquirir productes artesans propis del rebost tradicional català, com són: embotits, formatges, herbes remeieres i culinàries, etc. Artesans majoritàriament de la nostre comarca del Ripollès.

Tota la fira estarà animada amb música tradicional catalana com per exemple la música que ofereixen els Randellaires del Ripollès.

Veure cartell informatiu

Cartell XIII Fira de la Cervesa Artesana i del Rebost 2017