Cancel·lació Jornada tècnica transfronterera – 30 de setembre a Planoles.

Segons informació d’última hora de l’Àrea de Cooperació municipal, Relacions institucionals i transfrontereres,Modernització de l’administració i Innovació territorial del Consell Comarcal del Ripollès se’ns comunica el següent: 

Atesa la situació excepcional que viu aquests dies el país i a l’expectativa dels esdeveniments que es puguin produir les properes hores, el Consell Comarcal del Ripollès ha cregut convenient suspendre els actes previstos per aquest dissabte a Planoles en el marc de la Jornada tècnica transfronterera. L’esdeveniment es convocarà per una data futura encara per determinar.

 

Us informem que des de l’àrea de Cooperació municipal, Relacions institucionals i transfrontereres,Modernització de l’administració i Innovació territorial del Consell Comarcal del Ripollès (CCR), i  en el marc de l’agermanament entre el Ripollès i el Conflent, el proper 30 de setembre de 2017 es celebrarà una nova jornada tècnica transfronterera al municipi de Planoles.

La intenció d’aquesta jornada és promoure un acostament entre la societat, i per fer-ho s’ha cregut interessant organitzar una trobada entre entitats i associacions de les dues comarques, que tractin diferents matèries (cultural, social, esportives, etc) per tal que es puguin conèixer, puguin intercanviar experiències, i en un futur, es puguin promoure intercanvis.

Després de diverses converses, i de la celebració de diverses reunions del comitè d’enllaç, la proposta d’entitats que podrien participar a la jornada són les que tractin els següents temes:

  • Ciclisme
  • Excursionisme
  • Donants de sang
  • Associacions de dones
  • Immigració
  • Rugby
  • Teatre
  • Parròquies (aplecs religiosos)

PROGRAMA:
10:45 – 11:00 h Benvinguda i presentació. Parlaments del president del Consell Comarcal del Ripollès, el president de la Mancomunitat de Comunes del Conflent i l’alcalde de Planoles
11:00 – 12:00 h Breu presentació de cadascuna de les entitats que participen en la jornada
12:00 – 13:00 h Intercanvi d’experiències entre entitats similars de les dues comarques
13:00 – 14:00 h Visita al poble de Planoles
14:00 h Dinar de germanor (cal confirmar l’assistència)*
16:00 h Comiat

Fem una crida a les entitats i associacions de Pardines que puguin i estiguin interessades assisitir-hi, de ben segur serà profitós per ambdós territoris.

 

*Els preguem enviïn un mail a municipis@ripolles.cat per tal d’inscriure’s, i també ens caldrà la confirmació sobre si voldran assistir al dinar, que tindrà lloc al casino de Planoles. Per qualsevol dubte o aclariment podeu trucar per telèfon al 972 70 32 11.