KM VERTICAL L’ESQUELLA 2018

KM Vertical L’Esquella

Torna la prova més explosiva de l’esquella, el KmVertical es consolida any rere any. Aquesta jornada combina competició i el millor ambient de muntanya apte per tots els corredors.

Es tracte de l’esdeveniment ideal per fer la transició del esquí de muntanya al trail running, primer test de cares a afrontar l’esquella de Pardines.

Estem convençuts que gaudiràs d’allò més, amb el suport de tota l’esquella community i amants del trail.

A continuació us detallarem la programació, però la Sortida es farà des de la terrassa del Bar de Can Manel, els corredors enfilen pels empinats carrers de Pardines per sortir de la civilització i en no més de 3,4 km creuar l’arc i tocar l’esquella del cim del Puig Cerverís. Prats, corriols recuperats de fa molts anys, recs, cordes, grimpades i pins caiguts, són alguns dels obstables que han de superar els corredors i corredores. Això sí, sempre amb el suport incondicional dels controls i l’entregat públic que del primer fins a l’últim, animen als corredors i els treuen aquelles forces per aconseguir el màxim d’ells mateixos.

KM Vertical Esquella 2017

Informació tècnica de la prova:

  • Longitud: 3,4 km
  • Desnivell positiu: 1.100 m
  • Dificultat: Mitja

Programació:

  • 09:00 h – Entrega de dorsals (Baixos de l’Ajuntament de Pardines)
  • 10:00 h – Sortida corredors/es des de la Terrassa del Bar Can Manel fins el cim del Puigcerverís.
  • 12:30 h – Entrega de premis (Terrassa del Bar Can Manel)
  • 13:00 h – Vermut, dinar i festa (Terrassa del Bar Can Manel)

Descarrega’t el cartell aquí!

Si estàs #comunaesquella no t’ho pensis més! No et perdis la gran festa de la muntanya de primavera el proper dissabte 28 d’abril a Pardines. Pots fer la teva inscripció a : WWW.evorama.com

Pardines i la seva gent t’espera perquè segueixis gaudint del seu entorn i del Campionat Pirineu Vertical de la comarca!

Km Vertical Pardines- Cim- 2017

Podràs trobar més informació a : WWW.esquella.com