L’Ajuntament de Pardines ofereix el nou servei d’informació PARDINES Informa

 

L’Ajuntament de Pardines oferirà a partir d’avui dilluns 23 d’octubre de 2017 un nou servei d’informació totalment gratuït per als ciutadans de la població que ho desitgin a través del servei de missatgeria mòbil WhatsApp. 

Aquest servei de missatgeria s’anomenarà PARDINES Informa i pretén ser una eina de difusió i d’informació àgil i gratuïta que permeti arribar al major nombre de veïns i veïnes possible.  El servei consistirà en un xat unilateral a través del qual s’enviaran missatges curts als veïns i veïnes amb la informació relativa bàsicament de l’agenda d’activitats i als serveis municipals, així com avisos amb caràcter d’urgència.

 

Evidentment, el consistori no només utilitzarà aquest servei ja que és consicent que molts veïns i veïnes del municipi no disposen d’smart phone i per tant, cal mantenir-los igualment informats.

COM HEM PUC DONAR D’ALTA:

  1. Afegir als contactes del telèfon el número 683 133 778 amb el nom de “PARDINES Informa”.
  2. Enviar un WhatsApp al número 683 133 778 amb la paraula ALTA, nom i cognoms, i DNI. Per exemple: Sandra Vila Casas, 00000000X

L’alta es produirà, com a màxim, dins els 5 dies laborables següents a comptar des de la data en què s’ha enviat el missatge. Amb tots els interessats que es donin d’alta en el servei “Pardines Informa” es crearà una llista de difusió a la qual s’enviaran els missatges. D’aquesta manera es garantirà la privacitat de les persones que en formin part, ja que els números quedaran ocults.

I COM EM PUC DONAR DE BAIXA ?

Enviar un correu electrònic a informa@pardines.cat amb la paraula “BAIXA PARDINES Informa” a l’assumpte del correu electrònic, i el “nom i cognoms i DNI” en el text del missatge.

NORMES D’UTILITZACIÓ:

Només s’enviarà, com a màxim, un WhatsApp al dia, preferentment de dilluns a divendres, entre les 9 del matí a les 9 del vespre, excepte en situacions d’urgència o d’especial interès, en què s’enviaria en qualsevol moment del dia o de la setmana.

Les dades dels usuaris seran introduïdes en una base de dades única i creada exclusivament per al servei d’informació a través de WhatsApp. Aquestes dades no es facilitaran a cap organisme extern ni tampoc s’utilitzaran per a cap altre gestió.

Aquest servei és unidireccional, i què vol dir això? Doncs que “PARDINES Informa” no serà un mitjà vàlid per comunicar-se amb l’Ajuntament. Totes aquelles persones que hi enviïn informació a través d’aquest mitjà no seran ateses, ja que disposen d’altres canals oficials de comunicació. Tampoc no es podrà usar l’opció de la trucada de dins el WhatsApp.

Aquest canal també podrà ser emprat per a informar d’aquelles activitats que es duran a terme a Pardines i el seu entorn més immediat, sempre i quan les entitats i/o associacions ho comuniquin, amb una certa antelació de temps, a l’Ajuntament de Pardines.

FORMACIÓ DEL SERVEI:

La informació d’aquest servei i les normes d’ús corresponents es publiquen avui a la pàgina web municipal. A més, l’ajuntament de Pardines oferirà formació gratuïta per gestionar aquest servei de missatgeria mòbil a totes aquelles persones que així ho sol·licitin.

 

El consistori engega aquesta iniciativa després que altres municipis molt propers a Pardines, com per exemple Ribes de Freser, ho han fet i amb un gran èxit.  Esperant que també ho sigui pel poble de Pardines i els seus veïns i veïnes!

 

L