Pardines i la seva gent és partícep del projecte televisiu “Tatuats pels PIRINEUS” de mans de la periodista Eva Clausó

Aquest divendres dia 10 de novembre de 2017 s’emetrà pel Canal 33 a les 22:00h el Programa “Tatuats pels PIRINEUS”.

Un programa on, donar a conèixer el territori ha estat la prioritat de la coneguda periodista Eva Clausó. I on, evidentment, Pardines i la seva gent n’han estat part dels protagonistes.

Des del consistori  de Pardines volem aprofitar aquest canal de comunicació per fer públic el nostre agraïment, en primer lloc a l’Eva Clausó (A ella ja li hem manifestat) , que des d’un primer moment va contactar amb nosaltres i ens va proposar formar part d’aquest gran projecte . De debò, moltes gràcies i molta sort Eva!

I com no podia ser d’altre manera, també volem donar les gràcies a tota aquella gent que ha participat al projecte de manera activa (sortint davant de càmara) com tota aquella gent que ho fa fet de manera passiva.

Gràcies a tots i a totes!
Ara només toca disfrutar-ho!

A continuació els deixem tota la informació relacionada…

  • Link de la pàgina de FACEBOOK:
    https://www.facebook.com/tatuatspelspirineus/
  • Pels que ja esteu conectats a l’aplicació de missatgeria instantània TELEGRAM (Per rebre informació sobre el programa) :
    https://t.me/TatuatspelsPirineus/40
  • I finalment, per aquells més curiosos i/o interessats, us deixem el link on podreu llegir la darrere entrevista feta pel Diari d’Andorra a Eva Clausó en referència al programa “Tatuats pels PIRINEUS” .
    https://www.diariandorra.ad/noticies/revista_dies/televisio/2017/11/09/donar_coneixer_territori_prioritat_123086_1204.html

No us el podeu perdre de cap de les maneres! Quines cares conegudes en seran els protagonistes?

Tatuats pels Pirineus Pardines