Cases de turisme rural

Cal Gandaiet

gandaiet_casaCal Gandaiet 

Tel: 972 72 80 28 / 690 28 07 85

Allotjament rural independent.

Places: disposa de 2 habitacions dobles, amb capacitat total per a 4-6 persones, amb cuina equipada, bany complet, TV i menjador.

Situada en el poble de Pardines, té unes magnífiques vistes sobre la Vall del Segadell, la Collada Verda, Serra Cavallera i les muntanyes del Puigestela i Taga. El poble està molt a prop de les estacions d’esquí de Vall de Núria i de la Molina.

Excursions a cavall, lloguer de bicicletes de muntanya, piscina i circuit de tir amb arc a 2 km. Punt de sortida de nombrosos itineraris de natura i rutes a peu.

cal_gandaiet

Canjanpere

cal_gandaiet (1)Canjanpere

Tel: 972 72 73 00

Bonica casa de pagès catalana d’estil rustic situada al centre del poble.

Places: La casa disposa de 3 allotjaments independents amb una capacitat per 2 o 4 persones, per 6 i per 6 o 8. Tots tres estàn equipats amb calefacció, cuina, bany, llar de foc, menjador, televisor i rentadora i tenen sortida al pati central de la casa d’ús exclusiu.

Des de Can Janpere podreu gaudir de diverses activitats com fer excursions per la muntanya, excursions a cavall, remullar-vos a la piscina (a 2 km.), fer tir amb arc (a 2 km), bicicleta de muntanya i de l’esquí (a la Vall de Núria a 6 km. o a La Molina a 30 km.).

can_janpere

Cal Pai

pai_casaCal Pai

Tel: 610 33 41 48 / 972 72 80 56

Allotjament rural independent.

Places: casa amb capacitat per a 8 persones i 2 allotjaments independents amb cabuda per a 4-6 persones cadascun. Inclouen: cuina, bany, calefacció, llar de foc, televisió i rentadora.

Excursions a cavall, piscina, lloguer de bicicletes de muntanya i circuit de tir amb arc a 1 km.

Cal Sastre

sastre_casaCal Sastre

Tel: 610 33 41 48 / 972 72 80 56

Cal Sastre es una petita masia situada al veïnat de Puissac de Pardines, just al costat de l’església romànica de Santa Magdalena, al peu de les estribacions del Taga, amb unes vistes extraordinàries sobre Pardines i la vall.
La casa esta envoltada per l”era, es veïna de cal Moreu, té una planta quadrada amb un petit cos, antic forn.

Places: Consta de tres plantes, a la planta baixa hi ha la cuina el menjador-estança, i un bany complert amb rentadora, a la planta primera un rebedor dona pas a dos dormitoris dobles amb un bany complert, a l’ultima planta una saleta amb vistes al Taga, obre pas a les dues habitacions sota la coberta, de dos i tres llits respectivament.
La casa es equipada amb mobles antics i moderns, te calefacció central, televisió i mobles exteriors.